scherm­afbeelding 2023 09 12 om 13.04.12

Vanuit de behoefte om op regionaal niveau inzicht te krijgen in de lopende contracten en de mutaties op die contracten Zorgverkeer het ZorgPortaal ontwikkeld. Het ZorgPortaal is veel meer dan een ProductDienstCatalogus. Zorgaanbieders kunnen hierop inloggen, bestanden aanleveren en zichzelf presenteren. Mutaties op de aanbieders, contracten, contactpersonen, vestigingen en dergelijke worden centraal beheerd en aan de gemeenten aangeboden. 

Centraal contractbeheer in de regio

Het ZorgPortaal is de centrale plek waar de contracten voor WMO en Jeugd worden beheerd. Naast de gecontracteerde producten kunnen bij de zorgaanbieders contactpersonen, vestigingen, notities, bijlagen, expertises en nog meer informatie worden vastgelegd. Per onderdeel kunt u zelf bepalen of dit inzichtelijk is voor de zorgaanbieder. Hiermee wordt het delen van informatie met de zorgaanbieder gemakkelijk. Ook de gecontracteerde producten zijn inzichtelijk voor de zorgaanbieder. Dit zorgt voor helderheid en transparantie. 

Transparant en compleet

Alle mutaties op belangrijke gegevens worden bijgehouden en zijn op te vragen door de gemeenten, ten behoeve van hun eigen administratie. Het ZorgPortaal heeft een uitgebreide zoekfunctie, waarbij gezocht kan worden op onder andere AGB code, gecontracteerd product, wet, expertise, naam contactpersoon en telefoonnummer.

Een snelle manier om toegang te geven tot uw gecontracteerde producten. Voor contractmanagers is een forum beschikbaar waar informatie gedeeld kan worden over wijzigen, aanbieders en andere zaken. Het ZorgPortaal ontzorgt u door alle gegevens centraal beschikbaar te hebben voor de regio, de gemeenten én de zorgaanbieders.

Wij komen u graag onze oplossing demonstreren. 


Vanaf 2017 werkt het OZJT met
het ZorgPortaal. Vanuit de regio
wordt voor 14 gemeenten
het contractbeheer uitgevoerd. Het
ZorgPortaal neemt hier een
centrale plek in. 

logo 1