Advies en ondersteuning


Corné Last

Corné is een projectleider gericht op een resultaat. Hij bouwt makkelijk relaties op en kan hierdoor snel tot de kern van de wensen van de klant komen. Door zijn gestructureerde en creatieve aanpak is hij in staat om gezamenlijk met de klant tot goede oplossingen en/of verbeteringen te komen.
Zijn positieve houding is een waardevolle eigenschap. In vaak hectische omstandigheden is hij binnen een project degene die oplossingen en licht aan het eind van de tunnel ziet.

Zowel bij aanbestedingen als bij implementaties is zijn technische kennis een grote meerwaarde. Omdat Corné zowel technische ICT kennis heeft als kennis over de werkwijze en de processen binnen HR, Financiën en het Sociaal domein is hij in staat om met alle partijen snel zaken te doen.

Corné heeft veel ervaring binnen de lokale overheid, is gewend in politiek gevoelige omgevingen te werken en heeft een helder beeld wat nodig is om tot een goed resultaat te komen.

Humor is erg belangrijk in zijn aanpak. Hij helpt de klant om op een leuke manier een klus te klaren.

Na zijn opleiding is Corné werkzaam geweest als docent, business analist, teamleider en projectleider.

Heeft u een aanbesteding of implementatie en wilt u daar een keer over doorpraten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hanco van Tol

Hanco is een resultaatgerichte consultant met een sterk analytisch vermogen. Hij graaft zich snel in op de wensen van de klant en hij is in staat om gezamenlijk met de klant tot een goede oplossing en/of verbetering te komen. Hanco weet altijd de kalmte te bewaren wat als projectleider een zeer waardevolle eigenschap is. In vaak hectische omstandigheden is hij binnen een project de stabiele factor. Mede door zijn uitgebreide kennis is Hanco de persoon die bij een analyse fase zijn waarde kan toevoegen.

Door zijn brede achtergrond van zowel technisch als functioneel is het Hanco niet vreemd om snel te schakelen tussen de technische en de functionele mensen en kan hij daarmee eventuele miscommunicatie tussen teamleden snel adresseren.

Na zijn HBO opleiding is Hanco werkzaam geweest als kwaliteitsmanager. Door zijn post doctorale opleiding Operational Auditing is hij in staat om met de organisatie mee te denken over mogelijke risico’s en beheersmaatregelen. Hanco heeft zich de (on)mogelijkheden van IT bijzonder snel eigen gemaakt. Vandaar dat Hanco gezien kan worden als een sterke speler in een implementatie/optimalisatie traject. Hij heeft meerdere malen aangetoond in vaak politieke en gevoelige omgevingen de weg goed te vinden.

Ga naar de inhoud